ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Aantal gebruikers: 8.540, Aantal dieren geregistreerd: 5.345.494

Nieuw: ga vanaf nu met ZooEasy mee in de cloud!

Nieuw: ga vanaf nu met ZooEasy mee in de cloud!

Datum: november 21, 2014

Welkom op de nieuwe website van ZooEasy! Met het nieuwe abonnement ZooEasy Online kunt u al uw dieren online registreren en uw fokresultaten verbeteren.  Alle gegevens staan niet meer op de eigen computer, maar zijn bereikbaar via internet. Log altijd en overal in op uw computer, tablet zoals de iPad, of mobiele telefoon. Zo kunt u dus ook uw gegevens raadplegen als u op een hondenshow bent of gegevens met een andere konijnenfokker uitwisselt. Bovendien raakt u uw gegevens nooit meer kwijt na een computercrash. Handig voor verenigingen én individuele fokkers!

Online of Stand Alone?
Versie 12 wordt geïnstalleerd op één computer. Voor ZooEasy Online logt u in op de website om toegang te krijgen tot uw eigen database. Dat is het grootste verschil. Vergelijk hier voor beide programma’s de lijst met mogelijkheden.

Overstappen van Stand Alone naar Online
Bent u klaar voor ZooEasy Online? U kunt direct starten met een nieuwe database. Wilt u uw eigen gegevens meenemen naar ZooEasy Online? Wacht dan tot 1 februari 2015, zodat u al uw gegevens in één keer kan importeren.
Heeft u Versie 12 al gekocht? Geen probleem! Als u voor een jaarabonnement ZooEasy Online kiest, krijgt u in 2015 25 euro korting op het betaalde bedrag voor Versie 12.

Start uw gratis proefperiode
Probeer ZooEasy Online nu 30 dagen gratis. En vertel ons op Facebook en Twitter wat u ervan vindt!