ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Aantal gebruikers: 8.540, Aantal dieren geregistreerd: 5.345.494

Al meer dan 20 jaar de beste keus voor verantwoorde fokkers

ZooEasy is marktleider op het gebied van diermanagementsoftware. Onze ontwikkelaars zijn de kern van het supportteam en zijn de drijvende kracht achter alle verbeteringen.

Over ZooEasy

ZooEasy is het diermanagementprogramma voor verantwoorde fokkers. Fokkers die ZooEasy gebruiken, houden eenvoudig hun administratie bij en verbeteren fokresultaten.

Marktleider

Sinds de oprichting in 1993 is ZooEasy uitgegroeid tot marktleider op het gebied van dierenstamboeksoftware. Vanuit het hoofdkantoor in Nederland bedienen we zowel de particuliere als zakelijke markt in binnen- en buitenland. ZooEasy is groot geworden door een goede service, jaarlijkse vernieuwingen en uitstekende productondersteuning. Ruim 20.000 actieve gebruikers wereldwijd weten dit.

Online dieradministratie bijhouden

Individuele fokkers kiezen voor ZooEasy Single User. Dit unieke totaalpakket voor hobby- en (semi)professionele fokkers is geschikt voor verschillende diersoorten. Fokkers kunnen altijd en overal inloggen op hun persoonlijke beveiligde database. Daarnaast is het softwarepakket ZooEasy Stand Alone beschikbaar. Dit heeft specifieke functies die met name geschikt zijn voor vogelkwekers. Hiervoor is slechts eenmaal per maand een internetverbinding nodig.

Voor de zakelijke markt is ZooEasy Multi User ontwikkeld. Rasverenigingen, stamboeken, kinderboerderijen en groene scholen kunnen vanuit verschillende locaties met meerdere gebruikers tegelijk inloggen op één database. De beheerder van de database kan de gebruikers verschillende rechten geven, zodat privacygevoelige informatie voor de leden is afgeschermd. ZooEasy Multi User wordt onder andere gebruikt door de Nederlandse Vereniging voor Stabij- en Wetterhounen en de Landelijke Fokkersclub voor Nederlandse Landgeiten.

Service en support

Alle vragen over de aanschaf en gebruik van ZooEasy worden beantwoord door Team ZooEasy. Onze ontwikkelaars vormen de kern van het supportteam. We denken graag mee in de oplossingen voor uw wensen. Voor verenigingen en andere organisaties organiseren wij cursussen voor beheerders en leveren wij maatwerk op aanvraag. Wij staan voor u klaar!