ZooEasy is beschikbaar in de volgende talen:

Aantal gebruikers: 8.540, Aantal dieren geregistreerd: 5.345.494

Alpaca's fokken wordt makkelijker met ZooEasy

Alpacafokkers kiezen steeds vaker voor de software van ZooEasy om hun administratie gemakkelijk en snel bij te houden.

Alpaca’s fokken

Alpaca’s fokken

Je wilt verantwoorde keuze maken bij het fokken van je alpaca’s. ZooEasy is het ideale online registratieprogramma voor iedere alpacafokker- en vereniging. Begin je net met fokken of ben je een erkende alpacafokker? ZooEasy houdt alle informatie eenvoudig bij van je alpaca’s. Denk aan verwantschaps- en inteeltpercentages, geboortegegevens en een medisch dossier. Bij ZooEasy werken we met verschillende abonnementsvormen. Zo is er voor iedere alpacafokker een passend abonnement. Bekijk de abonnementen en tarieven.


De voordelen van ZooEasy

Alpaca’s fokken

Geschikt voor alpacafokkers en -verenigingen

Alpaca’s fokken

Alle gegevens van je alpaca's in een overzicht

Alpaca’s fokken

Snel bekijken wie de (voor)ouders zijn dankzij de visuele stamboom

Alpaca’s fokken

Verwantschap en inteelt-percentage automatisch berekend

Alpaca’s fokken

Stel eenvoudig nieuwe fokkoppels samen voor een helder overzicht

Alpaca’s fokken

Beheer de database met meerdere accounts. Perfect voor verenigingen!

Alpaca’s fokken

ZooEasy gratis 30 dagen proberen?

Meld je aan

Geschikt voor alpacafokkers en -verenigingen

ZooEasy is geschikt om alle gegevens van alpaca’s te registreren. Je bewaart alle gegevens van je dieren veilig in de online databank. Voor alle alpaca’s kun je een mooie stamboom maken, waarop je de belangrijkste gegevens van je alpaca laat zien.

Beheer je eigen database of werk samen met meerdere accounts. Vul als alpacafokker alle informatie over elke alpaca in, zoals het registratienummer, geslacht, naam, ouders en geboortedatum. Voeg ook foto’s toe van je alpaca’s om de stamboom mooier te maken. Je kunt ook een medisch dossier maken om de gezondheidsgegevens en dierenartsbezoeken bij te houden. Houd je alpaca’s voor hun wol? Je kunt hier aantekeningen van maken, zodat je bij het fokken de juiste dieren kiest. Op deze manier verzamel je alle benodigde informatie, blijft je overzicht actueel en houd je een mooi archief.

Alpaca’s fokken

ZooEasy gratis 30 dagen proberen?

Meld je aan

Passende software voor iedere alpacafokker

Bij ZooEasy werken we met verschillende abonnementsvormen. Zo is er voor iedere alpacafokker een passend abonnement. We hebben een forever free abonnement voor de individuele gebruiker met max. 25 alpaca’s. Fok je alleen, maar wil je onbeperkt alpaca’s toevoegen? Ga dan voor het single user abonnement. Het multi user abonnement is ideaal voor 2 of meer gebruikers. Grote verenigingen werken het beste met het unlimited abonnement.

Probeer ZooEasy gratis

Probeer ZooEasy 30 dagen gratis! Meld je direct aan. Je hoeft geen betaalgegevens in te voeren. Je hebt in de gratis versie gewoon toegang tot alle functies van het abonnement dat je kiest. Probeer jij het ook?